De Schoonmaak Stylistes
De Schoonmaak Stylistes
De Schoonmaak Stylistes
Facts&Figures
De Schoonmaak Stylistes
Referenties

Bedrijf

09.03.2009

Facts & Figures

Waarom de Schoonmaak Stylistes?Het kiezen voor een professioneel groen schoonmaakbedrijf is een grote beslissing.

Het betekent namelijk dat uw buiten kantoortijden uw pand aan ons toevertrouwd. Denk aan alarmcodes en sleutels. Discretie staat voorop ! U wilt ervoor zorgen dat u de allerbeste beslissing heeft gemaakt. Immers uw bedrijf, uw bezittingen en uw medewerkers is voor u het allerbelangrijkst. U wilt het allerbeste.

Hier zijn enkele vragen die u zich zou kunnen stellen bij het inhuren van een professioneel groen schoonmaakbedrijf:


Kan ik als bedrijf groener en dus milieubewuster te werk gaan?


Ik realiseer me dat de beslissing om'' groen te gaan'' in uw bedrijf veel veranderingen met zich mee brengt, maar het kiezen om blootstelling aan giftige chemische stoffen te verminderen is een kleine stap in de goede richting, uw gezondheid en die van uw medewerkers.Als u kiest voor de Schoonmaak Stylistes is het antwoord altijd ja.


Is het altijd dezelfde persoon die mijn kantoorpand gaat schoonmaken?

Ik zal er naar streven altijd dezelfde persoon in uw pand te laten werken, mijzelf of een medewerker. Discretie is voor veel opdrachtgevers belangrijk. Toekomstige medewerkers ondertekenen een sleuteloverdracht formulier en geheimhoudingsplicht in de arbeidsovereenkomst. U kunt met een gerust hart De Schoonmaak Stylistes toevertrouwen in uw bedrijfspand!

Hoe selecteer je een medewerker?

De Schoonmaak Stylistes zal haar eventuele medewerksters screenen aan de hoogste normen. Dat screening proces omvat identiteitscontrole, en een integriteitsonderzoek. Ik kan u verzekeren dat ik al mijn beste energie steek in het zoeken naar warme schoonmaak stylistes die betrokken zijn en zich met de beste zorg in zullen zetten in het schoonmaken van uw bedrijf.


Hoe zit het met materiaal?

De Schoonmaak Stylistes biedt alles wat er nodig is om een kantoorpand schoon te maken.

Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten schoonmaakwagens wat het schoonmaken effectiever maakt omdat de schoonmaak styliste al haar schoonmaakbenodigdheden altijd bij de hand heeft. Zie het als een schoonmaak gereedschapskist. Er wordt nooit tijd verspilt aan het zoeken van materiaal. Waardoor de afgesproken uren strikt nageleefd worden. U hoeft zelf geen materiaal aan te schaffen. De Schoonmaak Stylistes zorgt voor een schoon en goed verzorgt pand, zodat u zich kan concentreren op belangrijkere zaken.

De Schoonmaak Stylistes ZORGT ervoor dat u 100% tevreden bent na elk bezoek. Wie u ook kiest om uw bedrijfspand schoon te maken, schoonmaken moet goed gedaan worden.


  

De Schoonmaak Stylistes is een professioneel groen schoonmaakbedrijf gevestigd in Gilze. Copyright 2014 De Schoonmaak Stylistes|

All Rights Reserved