De Schoonmaak Stylistes
De Schoonmaak Stylistes
De Schoonmaak Stylistes
Facts&Figures
De Schoonmaak Stylistes
Referenties

Bedrijf

09.03.2009

De Schoonmaak Stylistes

  

Groen schoonmaken voor een betere werkomgeving!

De Schoonmaak Stylistes draagt bij aan een groenere milieubewustere, schone werkomgeving. Groen schoonmaken noem ik dat. Ik ben ervan overtuigd dat je ook als schoonmaakbedrijf milieubewust te werk kan gaan. In tegenstelling tot giftige en chemische reinigingsmiddelen gebruik ik enkel milieuvriendelijke, veilige, doch effectieve schoonmaakproducten. U zult versteld staan hoe schoon en fris het wordt!

De Schoonmaak Stylistes is dus een groen schoonmaakbedrijf dat zich toelegt op duurzaamheid, het verbeteren van de werkomgeving, en het creƫren van een positieve en opbouwende omgeving voor eventuele toekomstige medewerkers.

De Schoonmaak Stylistes werkt op een ethische wijze met respect voor medewerkers, klanten, en de leef en werkomgeving om ons heen.

Waarom Stylistes…Omdat ik vind dat ieder een stylist is in waar hij of zij goed in is. Vakmanschap noemen we dat. Voor mij is dat schoonmaken.

Is uw interesse gewekt? Graag maak ik geheel vrijblijvend ook voor u een offerte.


  

De Schoonmaak Stylistes is een professioneel groen schoonmaakbedrijf gevestigd in Gilze. Copyright 2014 De Schoonmaak Stylistes|

All Rights Reserved