Oog voor detail| persoonlijke benadering

Schoonmaakdiensten

Doen en meedenken is de werkwijze van De Schoonmaak Stylistes. Wij bieden maatwerk met een scherp oog voor detail. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, kwaliteit en efficientie zijn onze kernwaarden.

SAMENWERKING

De Schoonmaak Stylistes weten dat de kwaliteit van onze schoonmaak-dienstverlening veel verder gaat dan de vraag of iets echt goed schoon is. Een goede beleving is onmisbaar. Dat gastvrijheid daar ook bij hoort is voor ons vanzelfsprekend

vacatures

Onze visie is: werk naar eigen inzicht. Dat wil zeggen dat we jou het vertrouwen geven om de schoonmaak-dienstverlening zo in te richten, zodat jij altijd tevreden zult zijn met het eindresultaat. Neuzen dezelfde kant op.

Wie zijn De Schoonmaak Stylistes?

”Passie, gedrevenheid, een stevige portie doorzettingsvermogen en ondernemersdrift, zijn de bouwstenen van je onderneming”.

Na een aantal jaar binnen de facilitaire dienstverlening te hebben gewerkt, wist ik het zeker….Dat kan anders! Ik wilde dat veranderen.

Zo kwam ik op het idee wat later De Schoonmaak Stylistes zou worden: Een efficiëntieslag bieden waardoor zowel de ondernemer als de schoonmakers tevreden zijn.

Door middel van heldere communicatie, daadkracht en een flinke dosis creativiteit, heeft dat geresulteerd in warme tevreden relaties vanaf het eerste uur. Dit allemaal met een gemotiveerd team van Schoonmaak Stylistes waar ik enorm trots op ben. 

Benieuwd wat De Schoonmaak Stylistes ook voor uw onderneming kan betekenen?